OVER ONS

Welkom bij Maziana Bruidsmode te Amsterdam.
Bij Maziana Bruidsmode bent u aan het juiste adres als u er betoverend uit wilt zien op uw grote dag. Wij schenken volop aandacht aan uw wensen. Met een klantvriendelijke service en oprechte mening zorgen wij ervoor dat u naar de mooiste dag van uw leven uit kunt kijken!
Een japon kopen of huren?
Maziana Bruidsmode heeft een prachtige verkoopcollectie van zeer gerenommeerde topdesigners. Wij mogen ons officieel dealer noemen van o.a. de volgende topmerken: MORI LEE – RONALD JOYCE – VICTORIA JANE – MADELINE GARDNER – WHITEONE by PRONOVIAS.

Maziana Bruidsmode heeft sinds 2012 ook een eigen design collectie:MAZIANA COUTURE. Deze collectie is heel divers, exclusief en betaalbaar. Deze collectie is te huur en te koop.

Naast onze verkoopcollectie hebben wij tevens een zeer uitgebreide verhuurcollectie. Deze bestaat uit de meest prachtige en exclusieve creaties van topdesigners over de hele wereld. De ideale oplossing voor de aanstaande bruiden met een krap budget!
WINKELEN BIJ MAZIANA BRUIDSMODE.
Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij zijn zeer flexibel met dagen en tijden: ook op zondag kunt u bij ons terecht! U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of maak gelijk een pasafspraak.